Українців із боргами за газ обдзвонять колектори: подробиці

Українська колекторська компанія буде здійснювати дзвінки до боржників за газ з метою стягнення заборгованості, зокрема до тих, хто не вчасно сплачує за газ компанії "Нафтогаз".
"Нафтогаз" планує витратити ще 882 тисячі гривень на послуги колекторської компанії для стягнення боргів за газ. З травня минулого року більшість населення України стала клієнтами "Нафтогазу", хоча спочатку державна компанія заявляла, що має намір працювати лише з платоспроможними та відповідальними споживачами (до 30%).
Однак з початком війни "Нафтогаз" забезпечив газом усіх клієнтів, що призвело до збільшення кількості заборгованостей. Тепер компанії доводиться використовувати додаткові зусилля для стягнення боргів.
"Кредит Борг Солюшнз" фактично виграла тендер на стягнення боргів за газ, і зараз працює над уточненням документів, зокрема кількості працівників, які залучатимуться до роботи.
Згідно з умовами контракту, колектори "Нафтогазу" будуть дзвонити боржникам, які не вчасно сплачують за комунальні послуги.
Компанія, що використовує бренд Creditdebt, активно розширює свою діяльність, пропонуючи клієнтам шукати боржників у соціальних мережах та організовувати "зустрічі" з ними.
Крім того, компанія планує залучити нових співробітників для обдзвонювання клієнтів, запропонувавши зарплату від 8 до 14 тисяч гривень. В оголошеннях не міститься згадок про пошук особистої інформації в соціальних мережах, застосування погроз або організацію зустрічей при стягненні боргів.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment